Szórakozás

Puskás Peti csontsovány elefántokról posztolt, a cirkusz meghívta magához

A Magyar Nemzeti Cirkusz Richter – Circus Maximus láthatóan rossz állapotban lévő elefántja. Erre valaki tud értelmes választ adni, miért néz ki így és miért léphet fel ilyen állapotban, ha fellépett?

– posztola néhány nappal ezelőtt a Facebook-oldalán a kérdést Puskás Peti, s mellékelt hozzá egy képet abból a fotósorozatból, amit a Magyar Nemzet fotósa készített a cirkusz elefántjairól. Ezután a Magyar Nemzeti Cirkusz meghívta Puskást, hogy személyesen nézhesse meg az állatokat.

A Magyar Nemzeti Cirkusz Richter – Circus Maximus láthatóan rossz állapotban lévő elefántja. Erre valaki tud értelmes vá…

Közzétette: Puskás Peti – apuskaspeti – 2017. november 4.

Az X-Faktor mentorát Veresegyházán Richter József igazgató fogadta, aki több mint 15 percen át beszélt arról, hogy az elefántok jó körülmények között vannak tartva. Puskás a helyszínen azt mondta, a fotókon látottaknál jobban néznek ki az elefántok, még egy állat hátára is felült a beszélgetés végén.

A komoly indulatokat kiváltó csontsoványnak tűnő elefántos képek miatt az Állatmentő Liga feljelentést tett. Pataki Gábor, a szervezet elnöke a 24.hu-nak a friss videóban látottakat nem kommentálta, de elmondta: a feljelentés ismeretlen tettes ellen történt fényképek alapján. A rendőrség nyilván szakértő bevonásával vizsgája majd az állatok állapotát.

Veresegyházáról jelentkezünk , megnézzük Mambót az elefántot , hogyan is néz ki valójában

Közzétette: Puskás Peti – apuskaspeti – 2017. november 5.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik