Szórakozás

Horváth Tamás: Pár lány elkezdte simogatni a hímtagomat

A Sztárban sztár versenyzője a legnagyobb boldogságban és szerelemben éli az életét feleségével és annak kisfiával, ám ez egy cseppet sem zavarja a női rajongóit abban, hogy őrült dolgokra vetemedjenek. Horváth Tamás arról mesélt, hogy a lányok mi mindenre képesek.

Horváth Tamásnak négy éve még két zsemlére sem volt pénze
Ebben az időszakban ismerkedett meg feleségével.

Az őszinte szerelemben hiszek, így ha nem lenne az életemben a legfontosabb nő Andrea, a feleségem, akkor sem használnám ki ezeket az ajánlatokat. A minap az egyik koncert után volt lehetőség arra, hogy fotózkodhassanak velem. Ilyenkor van biztonsági személyzet, de őket kikerülve egyszer csak mellettem termett egy lány, aki két kézzel megragadta a fejem és erőszakkal le akart smárolni. De egy korábbi koncerten az is előfordult, hogy amikor a színpadon közelebb léptem a közönséghez, pár lány elkezdte simogatni a hímtagomat. Ugrottam egyet hátra, és jeleztem, átléptek egy bizonyos határt

– idézte fel a Blikknek a történteket az énekes, aki a nem kevésbé felajánlkozó üzeneteket párjával olvasgatja.

Döbbenten olvastuk a feleségemmel, amikor egy másik rajongóm leírta nekem, hogy bármit megtehetek vele, amit szeretnék. Ijesztő volt. Visszaírtam neki, hogy inkább tartogassa magát az igazinak.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik