Szórakozás

Kim Kardashiannal készített interjút Jennifer Lawrence

Jimmy Kimmel vendégei voltak csütörtök este Jennifer Lawrence és Kim Kardashian, akik közül előbbi lehetőséget kapott arra, hogy interjút készítsen a leghíresebb Kardashian nővérrel.

Jennifer Lawrence-t arra kényszerítették, hogy álljon meztelenül egy sorba öt másik nővel együtt
Azt tanácsolták neki, használja saját meztelen képét, hogy megfelelően lefogyjon.

A két híresség interjújából kiderült, hogy egy New York-i hotelben találkoztak először, ahol Lawrence Kardashian után kiabálta, hogy mennyire szereti a celeb családjáról szóló show-t.

Gondolod, hogy meg tudnád hackelni Turmp Twitter-fiókját, vagy esetleg meg tudnál állítani egy háborút? Ha megmenthetnéd a világot, kivel feküdnél le inkább: Donald Trumppal, vagy Kim Jong-Unnal?

– tette fel kérdéseit Lawrence, aki többek között érdeklődött még Kardashian családjáról is, illetve arról, hogy mit gondol O. J. Simpsonról.

Azt hiszem Khloé, mert azt érzem megölne

– válaszolta arra a kérdésre Kardashian, hogy kit ölne meg utoljára családjából, ha egy lakatlan sivatagos szigeten találnák magukat. A válasz további részérből azt is megtudhatjuk, hogy testvérei közül jelenleg Khloéval ápolja a legjobb viszonyt.

Kim és Kourtney Kardashian megnyerték az idei Halloweent
Madonnának és Michael Jacksonnak öltöztek.

Arra a kérdésre, hogy találkozott-e az októberben szabadult O.J. Simpsonnal az utóbbi időben, Kardashian nemleges választ adott.

Nem, nem beszéltünk évek óta. Azt hiszem, legalább egy évtizede láttam őt utoljára egy klubban, Maimiban. Nagyon tisztelem a gyerekeit. Nagyon nehéz lehet nekik

– mesélte a híresség Lawrence-nek.

A két híresség annyira jól érezte magát az interjú alatt, hogy Kardashian még egy bejegyzést is csinált az eseményről Twitteren.

 

Ettől jobb nem lesz

– írta a bejegyzés alatt Kardashian.

(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik