Szórakozás

Fábián Juli kezelései szépen haladnak

Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, Fábián Julit daganatos megbetegedéssel kezdték el kezel 2017 nyarán. Az énekes akkor Facebookon jelentette be a hírt.

Fábián Julit daganatos betegséggel kezelik
A fellépéseit is le kellett mondania emiatt.

Akkor a bejegyzésből kiderült, hogy Fábiánnak olyan kezeléseken kell részt vennie, amelyek bizonytalan időre kizárják életéből az éneklést, a munkát, illetve hogy közszereplést sem vállal addig, amíg állapota nem stabilizálódik, hiszen minden erejével gyógyulására szeretne koncentrálni.

Az énekes most szinten egy Facebook-bejegyzés segítségével osztotta meg a jó hírt követőivel, hogy kezelései rendben haladnak.

Kedveseim, barátaim!Mindig megmelengeti a szívem, amikor írtok nekem, kérdezitek, hogy vagyok, történeteket meséltek…

Közzétette: Fábián Juli – 2017. október 31.

A kezeléseim szépen haladnak, egyelőre még bizonytalan ideig, de tart amíg tart, most ez a dolgom. Őszintén szólva az elmúlt hónapokban a gyógyulásom kapcsán sok nehézséggel kellett szembenéznem, és egy komoly mélyrepülésen vagyok túl, amiből szerencsére felálltam és újra egyre jobban érzem magam

– írta a bejegyzés alatt az énekes, aki azt is hozzátette, hogy a mélypontokból saját ereje mellett, családja, barátai és gyógyítója segítségével sikerült kikerülnie. Napjait az egészségével kapcsolatos teendők mellett leginkább olvasással, pihenéssel és meditációval, illetve hosszabb sétákkal tölti el.

Mi nem tudunk mást kívánni, csak további sikeres gyógyulást.

(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik