Szórakozás

Rihanna évek óta, titokban készülhetett erre a 3 percre

Egy napja tartja izgalomban az internetet Rihanna és az N.E.R.D. (Pharrell Williams régi bandája) közös projektje, ami sok szempontból érdekes. Leginkább egy rejtélyes, majdnem három évvel ezelőtt elejtett mondat miatt.

A november elsején debütált Lemon című dal megjelenése óta több mint másfélmillió kattintást ért el, és nem csak azért, mert tényleg egy nagyon menő számról van szó — több szempontból is izgalmas.

  • Egyrészt mert az N.E.R.D. 2010 óta gyakorlatilag semmit nem csinált – nem jelent meg egy számuk vagy albumuk sem, Pharrell Williams azóta csak szólóban dolgozott.
  • Másrészt pedig Rihanna a fenti számban nem énekel, hanem csak és kizárólag rappel, amit az énekesnő nem túl sűrűn szokott megtenni.

A legérdekesebb azonban mégis az, hogy erre a három percre Rihanna már majdnem három éve készülhetett, ugyanis a BuzzFeed kiszúrta, hogy az énekesnő 2015 januárjában a következő szöveggel posztolt egy fotót Instagramra:

tell da paparazzi get the lens right,

Ami bár jelen esetben lényegtelen, de körülbelül annyit tesz; „Szólj a lesifotósoknak, hogy rendesen fókuszáljanak.”

tell da paparazzi get the lens right

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

2015 januárjában valószínűleg senki nem értette, mégis mi a francot akar üzenni Rihanna a fenti mondattal, aztán jött Pharrell Williams, és egy hónappal később kitett egy fotót, amihez ugyanazt írta, mint Rihanna.

Tell tha paparazzi get tha lens right #Turquoise

A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on

A nagy rajongóknak nyilván már akkor feltűnt az egyezés, és izgatottan várták a rejtély folytatását, ám nem kaptak az égvilágon semmit. Egészen idáig. Ugyanis a Lemon dalszövegében szintén elhangzik a fent említett mondat:

tell da paparazzi get the lens right.

Ebből pedig csak arra lehet következtetni, hogy a közös dalt 2015 év elején, de az is lehet, hogy már 2014 végén összehozták. De akkor mégis miért vártak vele eddig? Ha eddig vártak vele, lesz még folytatás? Egy közös album? Rihanna többé nem énekel majd, csak rappel? Újra összeáll az N.E.R.D., de Rihannával kiegészülve? Túl sok kérdés!

Mindenesetre íme a szám:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik