Szórakozás

Kelly Clarkson egy beszteroidozott középiskoláshoz hasonlította a közösségi médiát

Megjelenése óta, az emberiség sokat köszönhet az internetnek. Felgyorsult a kommunikáció, könnyebben utolérjük szeretteinket, sokkal tisztább képet kaphatunk számunkra érdekes témákról, de még így is van egy dolog, ami ezt az egészet beárnyékolja: az internetes bántalmazás.

Sokkoló felvételek egy diáklány megveréséről
Két lány fejberúgással, köpködéssel és válogatott szidalmakkal alázza az áldozatot.

Az internetes bántalmazások során, általában névtelen profilok gonosz, néha fenyegető, mások számára bántó megjegyzéseket tesznek, ezzel mentális fájdalmakat okozva a bántalmazottnak. Ezzel a témával kapcsolatban osztotta meg élményeit Kelly Clarckson nevelt lányával.

A közösségi média szörnyű tud lenni. Olyan mint egy beszteroidozott középiskolás diák

mesélte az énekesnő, akinek bár millió rajongója van világszerte, így is kijutott az internetes gyűlölködésből.

A világhírű énekesnő 16 éves nevelt lányával is megosztotta évek alatt összegyűjtött tapasztalatát arról, hogy hogyan lehet a legkevésbé tudomást venni az internetes bántalmazásról.

Azt mondtam neki ” Látod azt a sok dolgot, amit rólam mondanak mindig? Csak söpörd el őket. Aggódj a saját pályád miatt, a saját verandád miatt és akkor mindenki más is így fog tenni”

– mesélte a tanácsról az énekesnő.

Clarkson szerint nagyon szomorú, hogy ilyeneket kell manapság tanítani a gyerekeknek, de úgy érzi, hogy ezek a leckék nagyon fontosak.

(Kiemelt kép: Santiago Felipe/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik