Szórakozás

Lefotózták egy egyetemi buliban: rögtön meodellszerződést kínáltak a 19 éves lánynak

Szokták mondani, hogy Amerika az álmok földje, de az ott is meglehetősen ritka, hogy valakinek úgy teljesüljön az álma, ahogy a 19 éves Anok Yaié. A diáklányt október 21-én fotózták le egy egyetemi buliban, majd néhány nappal később már három modellügynökség ajánlott neki szerződést.

A lány aki, a szüleivel még kiskorában, 2000-ben költözött Egyiptomból az Egyesült Államokba, jelenleg a Plymouth Állami Egyetem másodéves biokémia hallgatója. Azt mondja, mindig érdekelte a divat világa, és titkon álmodozott is arról, hogy egyszer modell lesz, de csak gyerekes ábrándként tekintett az egészre, amiből úgysem lesz soha semmi. Egészen addig, amíg a washingtoni Howard Egyetem őszi buliján len nem fotózta egy profi fényképész.

A lány megkérte a fotóst, hogy megosztja a képet az Instagramon, a leírásba illessze be a profilja linkjét, hátha gyűjt pár új követőt. Másnap aztán arra ébredt, hogy a telefonja megállás nélkül rezeg, mert állandóan ömlenek rá az értesítések az Instagrammról, és a Twitteről.

A buliban készült fotót tízezrek osztották meg, többen azt követelve, hogy valamelyik modellügynökség azonnal kínáljon szerződést a lánynak. Márpedig valamit tízezrek kívánnak hangosan, az teljesülni is szokott, így Anok Yai néhány napon belül három csábító ajánlatot is kapott.

A lányt nagyon meglepte a hirtelen jött népszerűség, ezért egyelőre nem is tudja, hogyan reagáljon. Elképzelhetőnek tartja, hogy igent mond az egyik felkérésre, de csak akkor, ha a modellkedés nem viszi el túl sok idejét, mert az elsődleges célja az, hogy lediplomázzon.

(Boston Globe)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik