Szórakozás

VV Soma a szexképeiről: Csak magamat okolhatom

Nem VV Soma az első Való Világ játékos akiről kiderült, aktképeket és önkielégítős videót készítettek róla a múltban. A Való Világ 4 egyik döntőséről, VV Jerzy-ről már a villába való bekerülése után szinte azonnal napvilágot láttak a hasonló képek és videók.  Ám mostanáig a Való Világ legutóbbi szériájának nyerteséről készült felvételek eddig sehol nem voltak láthatóak.

Meleg szexvideókat vállalt Pumped Gabo
Elmondta, hogy szervezték be az erotikus munkára 17 évesen.

A Somáról készült anyagok egy külföldi  honlapon jelentek meg. Tudta, hogy örökké nem titkolhatja a dolgot, szimplán csak idő kérdése volt, hogy mikor találja szemben magát önmagával.

Úgy érzi, valamelyik rosszakarójának keze lehet a dologban.

Vannak rosszakaróim, szinte biztos vagyok benne, hogy valamelyikük szivárogtatta ki a felvételeket. De őket sem okolhatom ezért az egészért, csakis magamat, mert elvállaltam a munkát. Nem gondoltam át eléggé, nagyon kellett a pénz

– mesélte a Blikknek az egykori villalakó, aki alapvetően nehéz anyagi körülmények között élő családját szerette volna támogatni a felvételekért kapott összegből. Úgy érzi, hogy most sokan csalódni fognak benne, de legjobban mégis családja miatt bánja a dolgokat. Utólag már nem állna újra kamerák elé meztelenül.

Soma azt állítja, legjobb barátjával, Pumped Gaboval ellentétben ő sosem szerepelt meleg szexvideókban.

Nem ítélek el senkit, aki ilyet csinál, de én nem tettem. Miért tagadnám, úgyis kiderülne valamikor

– nyilatkozta a Való Világot megnyerő fiú.

(Kiemelt kép: RTL II)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik