Szórakozás

Kevin Spacey: Meleg vagyok

Lassan egy hónapja szinte minden napra jut egy-egy sztár, akiről kiderül, hogy vagy szexuális zaklatták, vagy épp ő zaklatott valakit szexuálisan. Most Kevin Spacey-ről derült ki utóbbi, aminek hatására valami mást is bevallott az Oscar-díjas színész.

Anthony Rapp színész azt állítja, hogy 30 évvel ezelőtt, az akkor 26 éves Spacey szexuálisan zaklatta őt. Rapp ekkor még csak 14 éves volt. A színész a BuzzFeed News-nak adott interjúja során elmondta, hogy Spacey egy meghívta őt egy, a saját lakásában tartott bulira, ahol az este végén a most 58 éves színész felkapta őt, betette az ágyba, rámászott és szexuális ajánlatot tett.

Spacey Twitteren reagált a vádakra. Nem tagadja őket, de azt állítja, hogy nem is emlékszik rájuk.

Nagyon tiszteletem és csodálom Anthony Rapp munkásságát és nagyon szörnyen érzem magam attól, hogy hallottam a történetét. Őszintén nem emlékszem a találkozásra. 30 évvel ezelőtt lehetett.

– írja a posztban Spacye, aki azt is hozzátette, hogyha igazak Rapp állításai akkor elnézést kér tőle és csakis részegen viselkedhetett ennyire elfogadhatatlanul.

Spacey-t a történet saját előbújását is megsegítette. A színész egész életében nagyon védte magánéletét, de most úgy érzi eljött az az idő, ahol ki kell lépnie a szekrényből.

Ahogy a közeli hozzátartozóim is tudják, mind a két nemmel volt már kapcsolatom

– nyilatkozta Spacey, aki folytatta:

Életem során szerettem és romantikus kapcsolatba is kerültem férfiakkal. Mostantól meleg férfiként élem az életemet.

Kiemelt kép: Getty Images/Paul Morigi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik