Szórakozás

Kasza Tibi titokban már meg is nősült

Az énekes idén áprilisban, a Nagy Duett egyik élő adásában lepte meg a szerelmét – és az egész országot – azzal, hogy megkérte a kezét. A megható jelenten persze mindneki elsírta magát, ezt követően pedig máris az volt a téma, hogy mikor kelnek egybe. Kasza Tibi és Manker arról beszéltek, hogy jövő év elején, Tahiföldön tartják majd meg az esküvőt, de kiderült, hogy már túl is vannak az egészen.

Kasza Tibi élő adásban kérte meg barátnője kezét
A Nagy Duett extra produkciója alatt.

A celeb és párja nem olyan rég utaztak Amerikába, ahol a legnagyobb titokban oltár elé álltak. A Grand Canyon legszebb pontján, magyar anyakönyvezető előtt, szeptember 15-én hivatalosan is kimondták a boldogító igent. Azóta házasságuk honosítása is folyamatban van.

A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos “Igen”-t. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba

– mondta a twn-nek Kasza.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik