Szórakozás

Vujity Tvrtko a reptérről szalad a Heti Napló stúdiójába

Vujity Tvrtko egészen 2014 novemberéig volt a Napló egyik műsorvezetője és most, közel három év után újra lehetőségünk van őt ebben a pozícióban látni.

Téglát szeretne szülinapjára Vujity Tvrtko
Már kétmillió forint értékű téglát kapott, és még 10 nap van a születésnapjáig.

A műsorvezető Sváby András helyére ugrik be egy adás erejéig, de természetesen a tőle megszokott módon ezt is egészen extrémen teszi. Tvrtko gyakorlatilag a reptérről esik majd be a Heti Napló stúdiójába.

A hétvégén Manchesterben és Dublinban van előadásom, vasárnap Írországból utazom haza, de csak úgy sikerült jegyet szerezni, hogy szinte adásra érkezem

– mesélte a Blikknek a műsorvezető, aki azt is hozzátette, hogy ettől függetlenül egész héten részt vett a Heti Napló szerkesztésében, a hétvégén pedig végig küldik majd neki az anyagokat, így fel tud készülni az adásra.

A műsorvezető örül a lehetőségnek, aki hosszabb idő után egy nagyobb anyagot is készített, ami szintén látható lesz a vasárnap adásban.

Örülök, hogy befogadott ez a nagyszerű csapat, és annak is, hogy egy estére vezethetem ezt a műsort, amely természetesen Sváby András műsora

– mesélte Vujity Tvrtko.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik