Szórakozás

Szabó Zsófi: Csak pozitív élményeket hozott eddig a várandósságom

Szabó Zsófinak és párja, Kis Zsoltnak néhány héten megszületik első közös kisfiuk. A pár azonban egyelőre még nem aggódik. Erről és terhességéről mesélt hosszabban a Blikknek a műsorvezető.

Szabó Zsófi hasa már nem is olyan kicsi - fotó
Már nagyon várja, hogy világra jöjjön a kisfia.

Szabó Zsófi úgy érzi, hogy szerencsés kismama, mivel másokkal ellentétben nem szenvedett rosszulléttől, nem szédült és nem is émelygett terhessége alatt.

Csak pozitív élményeket hozott eddig a várandósságom. Energikusabb vagyok, mint valaha, jövök-megyek, forgatok, intézkedek. Megvallom őszintén, ahogy telik múlik az idő, egyre inkább kezdem érteni és érezni a terhesség igazi jelentését

– mesélte a műsorvezető, aki azt azért hozzátette, hogy mostanában már egyre nehezebben alszik, mivel kisfia éjszaka a legaktívabb.

Sokan azt hiszik szándékosan titkolják születendő gyermekük nevét, azonban ez nincs így, szimplán csak nem találták még meg a tökéleteset. Van ami neki, van ami pedig párjának tetszik jobban, de reméli, hogy a szülőszobában, ha ránéznek újszülött babájuk arcára egyből érezni fogják mi a hozzáillő név.

A kisfiú szobája még nincs kész, mivel a pár pont a terhesség előtt vásárolta meg lakását.

Felesleges lett volna ide-oda cipelni a sok holmit, úgyhogy a kisfiunk szobája egyelőre üres, a bútorok, a kis ruhák és a babakocsi az üzletben várakoznak. Ügyeltünk az egyszerűségre és a praktikumra, minden letisztult lesz és modern, kiságyból pedig átalakíthatót választottunk, úgyhogy nem fogja kinőni, egészen óvodás koráig használhatja

– mesélte a színésznő.

Terhessége alatt ugyan semmilyen kisbabás könyvet nem olvasott el Szabó Zsófi, mostanában mégis úgy érzi, hogy a szülés előtt csecsemőápolási tanfolyamra, esetleg szoptatás felkészítésre el fog járni.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik