Szórakozás

Lópici Gáspár szerint csak játék volt, amikor a fia ököllel ütötte

Szilágyi Istvánt még június közepén verte meg úgy a fia, hogy több bordája is eltört. Az ifjabb Szilágyit akkor bilincsben vitték el a rendőrök és azóta is előzetes letartóztatásban ül. Tárgyalására október 25-én, szerdán került sor, amikor kirendelt védője kérvényezte számára a házi őrizetet – írja a Blikk.

Szilágyi István még az utolsó forintját is börtönben ülő fiára költi
A színész és felesége várják haza fiúkat, annak ellenére is, hogy megverte édesapját.

A meghallgatáson Szilágyi fia tagadta a vádakat és azt mondta, apja akkor törte össze magát, amikor véletlenül ráesett a tűzifára. Az ország Lópici Gáspárja elismerte, hogy olykor voltak verekedések, de szerinte ez sosem volt komoly.

Kisgyerekként panaszkodott, hogy bántják a nagyobbak. Akkor megtanítottam verekedni. Amikor engem ütött, az is csak játék volt, nem azt jelenti, hogy verekszünk

– mondta a bíróságon a 79 éves színész, akit a bíró szembesített júniusi vallomásával.

Akkor ugyanis, az eset után, részletes vallott arról, hogy fia, Péter 15 percen keresztül ütötte ököllel az arcát és a mellkasát, de nem tudott védekezni, ráadásul hiába kérlelte, hogy hagyja abba. Minderre most annyival reagált, hogy már nem emlékszik ilyesmire, így nem tartja fenn az akkor elmondottakat.

A bíróság ennek ellenére elutasította Szilágyi Péter házi őrizetbe való helyezésének kérvényét, így a karácsonyt még biztosan börtönben tölti.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik