Szórakozás

Ördög Nóra számára férje visszajelzése a legfontosabb

November hetedikén straltol a TV2 legújabb realityje az Ázsia Express, amelynek szereplői közt Ördög Nóra is fellelhető. A műsorvezető az öt és fél hetes forgatási időre családját is magával vitte, így a műsorral párhuzamosan családi videoblogjukat is tudták forgatni, Ázsia Vlog címmel.

Reggel hetes, hatos indulással kezdődtek a forgatások, ami azt jelenti, fél ötkor keltem, hogy megcsináljam a hajam, mert ötkor már a sminkben ültem. A családom még aludt, amikor eljöttem. Egész nap forgattunk, soha nem voltunk egy helyen. Ez nagyon felőrli az embert egy idő után. Pali a gyerekekkel jött utánam, mi mentünk a stábbal előre. A cél az volt, hogy együtt legyünk, de minimális időt tudtunk így tölteni. Este hullafáradtan beestem a szállodába és indult a második műszak a családommal

– mesélte a Borsnak Ördög Nóri, aki szerint ez a műsor a valóság, hiszen aki erre a műsorra jelentkezett tudta, hogy mire vállalkozik.

Ördög Nóráék egyetlen ok miatt vállalták a TV2 felkérését
Pedig Nánási Pál nagyon nem akart Majka elé állni.

A műsorvezető számára férje visszajelzése a legfontosabb, nem volt ez másképp a műsor forgatási ideje alatt sem. Férje, Nánási Pál sűrűn készít róla képeket, ami a műsorvezetőt nem zavarja, hiszen örül annak, hogy párja mindig szépnek látja.

Ez a lényege a párkapcsolatnak, hogy a szeretet, a szerelem maradjon, ne kopjon el. Nem érzem úgy, hogy ez ellene menne a természetemnek, vagy annak, amit képviselni szeretnék. Egy egészséges nő többféle dologból van összegyúrva. Az anya, a dolgozó ember is nő. Szerencsés is vagyok, mert a szakmámnak része, hiszen ha kamera előtt állok, szép sminket, hajat, ruhát kapok a szakemberektől. Nagyon fontos, hogy a nőiességünket próbáljuk megőrizni, még akkor is, ha a napi daráló felőröl, ahogy a különböző szerepek közt próbálsz egyensúlyozni

– mesélte Ördög Nóra, aki sokszor zavarba jön attól, hogy mennyien tekintenek rá példaképként.

Úgy érzi, hogy élete olyan, mint egy átlagos nőé. Ha épp sok munkája van, az mindenképp a romantika rovására fog menni, de ha nem, akkor könnyebb randiprogramokat szervezni és csinosan felöltözni.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik