Szórakozás

Luxus Babett szexuális ajánlatokat kap mindkét nemtől

Szeptember végén ismerhette meg az ország Köllő Babett színésznőt, a Feleségek Luxuskivitelben című műsor egyik szereplőjét. A hirtelen jött siker Babett számára többet hozott az élet egy-egy területén, mint szerette volna.

Egyszerűen nem értem ezt a rengeteg felajánlkozást. Harmincnyolc éves nő vagyok, aki ti­zenkét éve él házasságban, ráadásul gyerekünk is van, mégis elképesztő üzeneteket írogatnak az emberek

– mesélte a Borsnak a színésznő, aki azt is hozzátette, hogy a férfiak már az első üzentben képekkel bombázzák, a nők pedig konkrétan rákérdeznek, hogy volt-e már szexuális kapcsolata másik nővel.

Nem, nem érdekelnek a nők! Nem látják, hogy boldog családi életet élek?!

– fakadt ki Luxus Babett.

Úgy érzi a világ hatalmasat változott, mivel évekkel ezelőtt a férfiak udvariasan meghátráltak, ha meg tudták, hogy férje van.

Olyan hirtelen jött ez a nagy érdeklődés, meg kell még szoknunk a férjemmel. Az extrém üzeneteket mindig megmutatom ne­ki, nagyokat nevet rajtuk. Egyébként egyikre sem válaszolok, törlöm őket. A kigyúrt férfiaknak ezennel üzenem: felesleges időpazarlás, amit csinálnak, nem bukom a kockákra. A személyiségbe és a tehetségbe tudok beleszeretni, nekem csak a férjem lé­tezik

– zárta le a beszélgetést végül a színésznő.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik