Szórakozás

Oroszlán Szonja is megszólalt Marton László ügyével kapcsolatban

Oroszlán Szonja most először szólalt meg komolyabb témában az interneten keresztül. Facebook-oldalon tett közzé egy bejegyzést, amiben leírja véleményét az elmúlt hetekben kirobbant szexuális visszaéléssel kapcsolatos botrányokról.

Sziasztok. Még soha nem írtam cikket az internetre. Semmilyen véleményt nem nyilvánítottam, mert azt gondolam, hogy…

Közzétette: Oroszlán Szonja – Hivatalos oldal – 2017. október 24.

 

A 40 éves színésznőt karrierje során soha nem zaklatták szexuálisan, mivel úgy érzi, hogy mindig is tudta kezelni a helyzetet.

Végtelenül egyszerű. Ha egy férfi tiszteletlenül közeledik és elkezdi a nyomulós dumát, ott kell hagyni, ahol van. A férfiak mondanak dolgokat, de nem kell meghallani. Bólogatni kell, hogy jólvan, hallom, amit mondasz, de nem hallom meg. Az ember elmegy a helyszínről, befejezi a beszélgetést. “Mert ez nem tetszik”

– olvasható a színésznő bejegyzésében, aki azt is hozzáteszi, hogy a színházi élet pont arról szól, hogy néha azt kell adnod, ami valójában nem is te vagy.

Újabb áldozat tálalt ki Marton Lászlóról
A rendező a kilencvenes években irodájában szorította falhoz a fiatal nőt a történet szerint.

Bejegyzésében Marton Lászlóról is említést tesz:

Dolgoztam Marton Lászlóval, négy éven keresztül. Egyetlen, harmadéves “zenés osztályos”-ként odavett a Vígbe gyakorlatra. Többször ültem mellette a nézőtéren, voltam az irodájában négyszemközt vele, szakmáról beszélgetve. Soha, semmilyen “üzenetet” nem küldött felém, amitől rosszul éreztem volna magam, mint nő, egy férfi társaságában.

Oroszlán azt is leírja, hogy a most divatos női emancipáció miatt a nők legnagyobb többsége meg van sértődve a férfiakra, de szerinte a nőket csak önmagunkba vetett hitük teheti erősebbé, és nem a férfiak ellen irányuló lázadás.

Igenis tehetünk róla, ha egy férfi félreért minket

– zárja le végül gondolatait a színésznő.

(Kiemelt kép:Czimbal Gyula/MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik