Szórakozás

Kim Cattrall: A szex és New York miatt nem lehetett gyermekem

A Szex és New York Samanthája most, 61 évesen bevallotta, hogy valójában a sorozat miatt nem vállalt gyereket soha. Az is kiderült, hogy a sorozatbeli négy barátnő sosem volt igazán jóban egymással.

Kim Cattrall a Piers Morgan’s Life Stories múlt hétfői adásában számolt be arról, miért nem lett soha gyermeke.

19 órát dolgoztam egy nap, hogyan tudtam volna emellett még gyereket is nevelni?

Cattrall elmesélte, hogy ugyanabban az évben ment feleségül harmadik férjéhez, mikor a Szex és New York forgatása indult. Ekkor negyvenes évei elejét taposta, sokan kérdezték, hogy miért nem szeretnének gyermeket. De mivel átlagosan napi 19 órát dolgozott, és volt olyan, hogy a péntek esti munka szombat reggel ért véget, majd hétfőn 4.45-kor indult elölről az egész, egyszerűen nem lett volna ideje rá.

Anyai ösztöneit abban tudta kiélni, hogy a fiatal tehetségeket támogatta, mentorálta. Amit az anyaságba nem tudott beletenni, azt visszaforgatta mások segítésébe, ami rengeteget adott neki is.

A sorozatban szereplő másik három nőnek vannak gyermekei, de Cattrall tíz évvel idősebb volt mindannyiuknál. Sosem akarta a munkát a magánélettel keverni, ezért nem voltak barátok a többi szereplővel. Azt sem tudja, mikor beszélt velük utoljára.

Arra a kérdésre, hogy visszatér-e valaha Samantha, egyértelmű nemmel válaszolt.

Nem öltem meg Samanthát, csak elengedtem. Esküszöm, soha többé nem fog visszatérni. Számomra ennek a fejezetnek vége van, és ezt minden sajnálkozás nélkül mondom.

Kiemelt kép: gettyimages/David Benett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik