Szórakozás

Aleska előbb lenne politikus, minthogy szavazzon

A Zoomnak adott interjúban új munkájáról mesél Sáfrány Emese, a korábban Aleska Diamond néven ismert pornósztár. 

Emese néhány éve úgy döntött, kiszáll a pornóiparból, és értelmesebb célok felé kezdi terelgetni életét, így légtornázni kezdett, és annyira jó eredményeket ér el a sportágban, hogy egy ideje gyerekeknek is tanítja. Nemrég Európa-bajnok lett a profi B kategóriában, ahol már táncművészetit, artistaképzőt végzett versenyzők indulnak.

Az interjúban beszámol arról, hogy bár elég nehéz civilként élni, és gyakran belefut abba, hogy kizárólag pornós énjével azonosítják, ő keményen küzd azért, hogy elnyerje az emberek bizalmát, és a szülők hozzá írassák be gyermeküket. Nagyon pozitívan látja a világot, igyekszik távol tartani magát a negatív véleményektől.

Az én életem a bizonyíték rá, hogy lehet változtatni. Akik nyitottak, azok a sportban elért eredményeim miatt is hordják hozzám a gyerekeiket. Sokan a történelmi tragédiákat sem tudják feldolgozni a mai napig, valakinek pedig az én múltam ilyen.

Végül politikáról kérdezik, amelyről határozottan az a véleménye, hogy nem megfelelően működik, és szerinte ő tudná jobban csinálni, vagy megmondani, hogyan csinálják mások.

Szerintem én előbb leszek politikus, mint hogy szavazzak. Szerintem jobb döntéseket hoznék, mint amennyire jól fel tudom mérni, ki hozzon döntéseket.

Egyelőre azért valószínűbb, hogy marad a légtornász pályán.

Kiemelt kép: instagram/@aleska_safrany_emese

Ajánlott videó

Olvasói sztorik