Szórakozás

3 műtét után esett teherbe Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka néhány hete jelentette be, hogy babát vár, de az csak most derült ki, hogy milyen küzdelem árán lett kismama a modell-műsorvezető.

Hat éve tartó kálváriáját most mesélte el a Borsnak. 31 éves korában derült ki, hogy endometrózisa van, mely egy csúnya nőgyógyászati betegség. Műtéten kellett átesnie, majd fogamzásgátlót szednie, ezért esélytelen volt, hogy teherbe esik.

A műtét mellett az endometriózis kezelésére fogamzásgátlót kell szedni, szünet nélkül, hogy ne menstruálj. Így nem lehet teherbe esni. De nem érdekelt, abbahagytam. Mégsem jött a baba sem természetesen, sem lombikkal. Ki tudja, hogy mióta „ette” már az endometriózis a petesejtjeimet. A műtét során az elhalt részeket kivágják, és bizony áldozatul esnek a jók is. Néha alig marad, ahogy nekem is.

Már majdnem feladta, és örökbefogadáson gondolkozott, mikor eljutott dr. Vereczkey Attilához, aki a lombikprogram lehetőségével új reményt adott Zsókának. Jelenleg terhességé félidejénél jár, és csodaként tekint hamarosan érkező jövevényére.

https://www.instagram.com/p/BZQiJoBAMKa/?taken-by=kapocszsoka

Kiemelt kép: instagram/@kapocszsoka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik