Szórakozás

X-Faktor: ezért hagyta ott a ruhapróbát Mézes Norbert

Mézes Norbertet, az X-Faktor szuperszopránját gyerekkorában sokat cikizték a hangja miatt, még a mentorok is megmosolyogták, sőt ki is nevették, aztán persze elszégyellték magukat, amint meghallották a produkcióját. Szombaton, az első élő show-ban a Mindenki című magyar Oscar-díjas rövidfilmből ismert Bodzavirág című dalt adta elő, hatalmas sikerrel.

Úgy érzem, hogy jól sikerült a produkcióm, de ha visszanézem magam, majd biztosan lesz, ami nem tetszik, mert nagyon maximalista vagyok

– mondta a 24.hu-nak Mézes Norbert, akiről a felkészülési időszak alatt is kiderült, hogy mindenre képes a legjobb eredmény érdekében.

X-Faktor: továbbjutott a szakállas férfi, aki női hangon beszél
Mézes Norbertet először a mentorok is kinevették, de elszégyellték magukat, amikor meghallották énekelni.

A jellegzetesen magas hangon beszélő Norbi egy ruhapróbán például keményen megmondta a véleményét a stylistoknak, amiért nem találtak számára megfelelő darabokat. Majd ott is hagyta a ruhapróbát, de azóta már megbánta, ami történt.

Akkor jött ki rajtam a nagy stressz, ami az egésszel jár. Ez nekem új, most vagyok ilyen környezetben először. Szégyellem, hogy csúnyán beszéltem, meg is beszéltük a lányokkal, már minden rendben van. Mindent megteszek azért, hogy ne forduljon elő többet

– tette hozzá a 22 éves Mézes Norbert, aki pénzügy és számvitel szakon kezdett tanulni, de nem érezte magáénak az irodai munkát, ezért jelentkezett az X-Faktorba.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik