Szórakozás

X-Faktor: még keresi a rendőrség Bereznay Dániel öccsét

24.hu
24.hu

2017. 10. 19. 06:14

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy szeptember óta eltűntként körözi az x-faktoros Bereznay Dániel hároméves féltestvérét, Barnit a rendőrség. Bár néhány cikk megjelent arról, hogy a kisfiút megtalálták, a körözés hivatalosan még nem szűnt meg. Ennek oka, hogy a szülők között háború zajlik a gyermekért – írja a Bors.

A gyermek édesanyja néhány napja tett közzé egy felhívást a Facebookon, amelyben leírta: Barnit az édesapja láthatásra vitte el, majd nem hozta haza. Az asszony szerint lehetséges, hogy levágták a kisfia haját, hogy másképp nézzen ki.

Az édesapa szerint azonban más a helyzet.

Sajnálatosan az általa az irányomba indított iszonyatos válóper mára már mániákusan alakítja tetteit. A valóságban gyermekét eszközként használva lé­pett fel ellenségként velem szem­ben. Tavasszal például hat és fél hétre elzárta tőlem Barnit. Mind a bíróságnak, mind a rendőrségnek már korábban írásban is lenyilatkoztam, hogy kisfiunk velem van, jól van és az eltűnési listán is jogtalan mó­don szerepel. Most a fiam közszereplését látva próbál reflektorfénybe kerülni, és ezzel engem és családomat lejáratni, bántani

– írta az X-Fak­torban szereplő Bereznay Dániel édesapja.

A BRFK sajtóosztálya a lap megkeresésére közölte: a rendőrség továbbra is eltűntként kö­rözi a gyereket. A BRFK nyomozást indított kiskorú ve­szélyeztetése vétség gyanúja miatt, az eljárás feladata tisztázni: a bűncselekmény tényállási elemei megvalósultak-e.

Az X-Faktorba pótjátékosként bekerült Bereznay Dániel egyébként korábban a Blikknek nyilatkozott arról, hogy tudja, féltestvére az édesapjánál van:

Örülök, hogy Barni jól van, és nem esett baja, mivel apuval volt, tudtam, hogy nem lehet gond, ettől a családi ügytől igyekeztem távol tartani magam. A továbbiakban nem is szeretnék erről beszélni többet.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Drégelypalánk, 2019. január 9.
Személyvonat Nógrád megyében, a behavazott Drégelypalánk közelében 2019. január 9-én.
MTI/Máthé Zoltán

Holnaptól három hétig havazni fog

Kommentek

This handout video grab taken from footage released by the Royal Thai Navy on July 11, 2018 shows rescue personnel during the rescue operation for members of the "Wild Boars" Thai youth football team inside the Tham Luang cave in Khun Nam Nang Non Forest Park in Mae Sai district. - The 12 boys rescued from a Thai cave were passed "sleeping" on stretchers through the treacherous passageways, a former Thai Navy SEAL told AFP on July 11, giving the first clear details of an astonishing rescue mission that has captivated the world. (Photo by Handout / ROYAL THAI NAVY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Royal Thai Navy " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.