Szórakozás

Renée Zellweger ezért tűnt el Hollywoodból

Renée Zellweger közel 20 éve robbant be a köztudatba és lett világhírű színésznő. Olyan szerepek kötődnek a nevéhez, mint például Roxie Hart a Chicagoból, Ruby Thewes a Hideghegyből, de ő a híres Bridget Jones is.

Híres szerepei ellenére 6 évig, 2010-től egészen 2016-ig nem találkozhattunk egy filmben sem a színésznővel, ami saját döntése volt. Ebben az időszakban gyakorlatilag körbe utazta a világot, önkénteskedett Afrikában ahol hátrányos helyzetű nőket segített. Sokáig nem adott magyarázatot eltűnésére, most azonban megtörte a csendet.

Saját megfogalmazása alapján imposztor, vagy más néven szélhámos szindrómában szenvedett.

Ez az az időszak amikor kitalálod saját magad, amikor minden bizonyára kirúgnak

– próbálta az Oscar-díjas színésznő elmagyarázni, hogy mi is valójában az a szélhámos szindróma. Az elmúlt évek alatt a jó dolgokra koncentrált az életében, mint például kapcsolatára a zenész, Doyle Bramhall-lal.

Azért fejeztem be a filmgyártást, mert inkább romboló lett számomra, mint építő. Ez gondolom azért van, mert nem lehetsz jó ebben az egészben, ha nem vagy hálás a lehetőségekért amiket kapsz

– nyilatkozta a színésznő.

A színésznő számára Hollywood a legjobb és a legrosszabb dolog egyazon időben, így csak közel 6 év után tért vissza a filmgyártáshoz egyik legnagyobb szerepével, Bridget Jones-szal.

(Kiemelt kép: ason LaVeris/FilmMagic)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik