Szórakozás

Lovával együtt szállt meg egy tréner a hotelben

Lindsey Partridge lovasedző úgy döntött, hogy leteszteli egy szálloda könnyelmű, marketingfogásnak tűnő ígéretét.

Partridge 2015-ben alapította meg Harmony Horsemanship nevű szervezetét Kanadában, ami profi lovasoknak segít jobban megérteni hátasaikat. A nő egy versenyen vett részt a hétvégén a lovaival a kentuckyi Lexingtonban.

Partridge Georgetownban foglalt magának hotelszobát. Amikor odaért, észrevett egy kutyát a Supreme 8 szálló lobbijában. Rákérdezett a recepciósnál, aki azt mondta, hogy szívesen látják az állatokat. Partridge erre viccesen megjegyezte, hogy akkor szeretné a lovait is bejelenteni. Legnagyobb meglepetésére, a recepciós azt válaszolta, hogy persze, semmi akadálya. Partridge jót nevetett, majd bekísérte Bizz nevű, ötéves telivérjét a szállodába, egy vicces videó kedvéért, amit aztán megosztott a Facebookon.

Az abc News megkérdezte a történetről a Supreme 8 vezetését, akik elmondták, hogy a munkatársuk kissé könnyelmű volt, az üzletszabályzat szerint, ugyanis csak a 12 kilónál könnyebb kedvencek mehetnek fel gazdijaik szobájába, de azért nem bánják, hogy ez a történet így alakult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik