Szórakozás

Csomor Csilla szerint illúziókat kergetünk

Csomor Csilla kapcsolata szeptember elején ért véget. A szakítás kezdetben megviselte a színésznőt, most azonban őszintén mesélt arról, hogy vajon mi lehet az oka annak, ha valaki évekig nem találja meg a tökéletes párt.

csomor-csilla(650x433)(1).jpg (csomor csilla, )
Csomor Csilla szakított, bedőltek a tervei
A Barátok köztben egykor Berényi Zsuzsát alakító színésznő néhány hónapja jelentette be, hogy külföldre költözik.

A Barátok Közt egykori Berényi Zsuzsája néhány hónappal ezelőtt még úgy tervezte életét, hogy Angliába költözik szerelmével és ott kezd új életét és karriert, a férfi azonban elbizonytalanodott kapcsolatukat illetően és szakított a színésznővel.

Nem én döntöttem így, és nem tudom még felfogni a történteket. Két emberen múlik a dolog, tehetek én bármit, ha a másik fél már nem akar ezért az ügyért tenni. Ha megfogalmazódik valakiben, hogy ez az a kapcsolat, amiért akár hátrahagyok mindent, akár a családom, a hivatásom, az egzisztenciám…

– nyilatkozta akkor Csomor Csilla, aki most már úgy érzi a legtöbben illúziókat kergetünk és nem fordítunk magunkra elég időt.

Szerintem mindenki valami olyan illúziót kerget amiről le kellene állni. Én már elég sokat éltem ahhoz, hogy ezt el tudjam engedni.

mesélte a FEM3 Café műsorában a színésznő, aki számára az illúzió nem más, mint a tökéletesség, amit mindenki megrögzötten kerget. Szerinte a legfontosabb dolognak önmagunk elfogadásának kellene lennie. A színésznő szerint olyan párt vonzunk be tudat alatt amilyen érzelmi szinten mi magunk is vagyunk épp, hiszen minden kapcsolat egy tükör, ami visszaigazolja saját magunkat.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik