Szórakozás

Az X-Faktor 20 éves énekese már szóba se áll a szüleivel

Az idei X-Faktor első adásából Gáspár Laci egyik zenekara, a Radio Mobster, valamint Puskás Peti mentoráltja, Hegedűs Péter búcsúzott. Többeknek azonban aggodalomra se volt oka. Ilyen a 20 éves Gulyás Roland is, akit nagy esélyesként tartanak számon és akiről már most borítékolható, hogy a lányok kedvence lesz.

X-Faktor: Kivillanó bugyi és döntetlen miatti boríték az első élő adásban
Hegedűs Péter és a Radio Mobster távozott az X-Faktor első élő adásának végén. Mutatjuk, miről szólt a szombat este.

Radics Gigi mentoráltja ennek ellenére nincs könnyű helyzetben. A szüleivel ugyanis annyira megromlott a viszonya, hogy már nem is beszél velük.

Voltak szebb napjaink, voltak rosszabbak, amikor nagyon rossz körülmények között éltünk. Apukám külföldön dolgozik, szobafestő, anyukám munkanélküli. Van egy húgom, de vele sem vagyunk egy hullámhosszon. Amíg a műsor előtt otthon éltem, addig sem beszéltünk egymással. Egészen fiatal korom óta eltávolodtam a szüleimtől. Úgy érzem, nincs mit mondanunk egymásnak

– kezdte a Borsnak az énekes, aki azt is részletezte, mi miatt alakult ki a rossz kapcsolat.

Nem meghallgatni akarnak, hanem megváltoztatni. Sosem fogadták el, hogy énekelni szeretnék. Ha énekeltem, mindig rám szóltak. Minden vágyam az volt, hogy innen kitörjek, de a szüleim sosem hittek bennem. Jelentkeztem továbbtanulni érettségi után, azt is ellenezték. Anyámat boldognak akkor láttam, amikor középiskolás voltam, és kaptam nyolcvanezer forintos ösztöndíjat. Táncolt örömében. Ám amikor nem kapott belőle, mert félretettem magamnak, akkor már nem volt akkora az öröm…

Gulyás Roland úgy érzi, sosem fog visszatérni szülővárosába, Sátoraljaújhelyre és már családjából se kér többet.

Boldog vagyok, hogy itt lehetek, hogy belenézek a hűtőbe, és tele van, van reggeli, ebéd, vacsora, úristen… nekem ez annyira nagy dolog! Soha többet nem fogok visszamenni oda, és már nem számítana az sem, ha azt mondják, hogy büszkék rám. Elképzeltem egy életet, és abban ők már nem szerepelnek. Nincs szükségem rájuk.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik