Szórakozás

Reese Witherspoont 16 évesen zaklatták először

Harvey Weinstein botrányának kirobbanása óta egyre több színésznő mesélte el történetét, köztük olyan világsztárok, mint Angelina Jolie, vagy Gwyneth Paltrow.

Reese Witherspoon még csak 16 éves volt, mikor először molesztálta egy rendező, sajnos azonban nem ez volt az egyetlen alkalom.

Undort érzek a rendező iránt, aki 16 éves koromban inzultált és dühöt az ügynökség és a producer iránt akik azt éreztették velem, hogy csendben kell maradnom és bárcsak azt mondhatnám nektek, hogy ez egy egyszeri incidens volt a karrierem során, de sajnos nem.

nyilatkozta az Oscar-díjas színésznő, aki úgy érzi, hogy ez a hét nagyon nehéz volt világ összes nőjének, hiszem a botrány kirobbanása óta rengeteg olyan szituációról kellett beszélniük amik régi sebeket téptek fel.

A színésznőt karrierje során  ugyan számos alkalommal zaklatták szexuálisan, de eddig nem beszélt róluk.

Azok után, hogy az elmúlt napokban hallottam ezeket a történeteket és ezeket a bátor nőket akik fel mertek szólalni úgy éreztem hogy nekem is fel kell szólalnom, fel kell szólalnom hangosan, mivel még a karrierem során sosem éreztem ennyire egyedül magam, mint most

– szólalt meg végül Witherspoon.

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik