Szórakozás

Ezt kapta bikinis testéért Zimány Linda – fotó

Zimány Linda a hétvégén élete első nemzetközi fitneszversenyén vett részt. Az ügyvédjelölt exmodell hónapokat készült azért, hogy a legjobb formáját hozza, öt árnyalatot barnult, kipattintotta magát, és még szabályos kockahasat is sikerült csinálnia.

Zimány végül kategóriájában a második helyezett lett, és úgy tűnik, nagyon örült az ezüstéremnek. Meg az új alakjának is. Ezzel nem volt egyedül: kollégánk úgy látta, a helyszínen ott volt Kedves Ferenc is, akivel elvileg Zimány Linda februárban szakított.

Minden komoly önmegtartóztatást, szenvedést, vért, verejtéket megért ez a test amit kaptam a végeredményben nagyon kemény munkával

– posztolta fotója mellé az exmodell.

Életem elsô nemzetközi fitness versenyén a kategóriámban 2. helyezett ezüstérmes lehettem ma, egy brutál erôs csapatban! Fantasztikus volt ez a 10. hetes felkészülés a világ legjobb mentorával és edzôjével @nemetheszter9 -cel és minden komoly önmegtartoztatást, szenvedést, vért, verejtéket megért ez a test amit kaptam a végeredményben nagyon kemény munkával. Köszönöm a támogatòimnak: @versenybikini.hu a csodás bikinit és a versenycipômet a @protan_hungary_official -nek a gyönyörû színemet,@steelfitnation a krémeket:) a családomnak,barátaimnak,hogy elviseltèk velem ezt a 10 hetet és @nemetheszter9 köszönöm a türelmed ès hogy àtadtad a mèrhetetlen tudásod. @dominiquerobertsmakeup @beci2222 a legjobb TEAM forever!!!!❤️❤️@grandiosomanagement köszönöm a munkátokat és @bo.betta imádlak @besthairstudio neked pedig a mindig csodás póthajam , ami most még csodásabb volt,mint valaha! @lokosszandra @stylebarbudapest pedig a csoda festést:)) esss Dijjuusssss @msdeeviine ❤️❤️❤️❤️❤️

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 15., 12:44 PDT

Az állatvédőként szőrmét reklámozó Zimány Linda a verseny után egyébként azonnal sütievésbe kezdett. A Facebook-oldalán, egy videóban mutatta meg, hogy mennyire élvezi az első falatokat:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik