Szórakozás

Megvan a Survivor végső győztese

Egy közel 50 napos, nagyon kemény játék után, a 17 vállalkozó szellemű játékosból ketten, Feri és Iliász maradtak. A két utolsó játék során, az elődöntőkön ugyanis ők végeztek elsőként, így a finálé előtt egy hajszállal elbukott a két lány, Szandi és Barbi.

A két döntős sorsa ezután a korábbi ellenfelek kezébe került. Egy utolsó “törzsi tanácson” ugyanis mindenki szavazott még egyet. A voksok leadása után a két játékos utoljára összecsapott egymással egy tűzgyújtó párbajon. A győztes plusz egy szavazatot kapott.

A szavazatok összesítése után kiderült, hogy

a dicsőség és a Survivor realityjének 20 millió forintos fődíja Iliászé lett.

Abban a pillanatban, amikor Bence kimondta a nevemet, megváltozott az egész életem! De felfogni csak akkor tudtam igazán a győzelmet, amikor fölhívhattam a barátnőmet. Neki, érte nyertem meg a Survivort! Kitörtek belőlem az érzelmek. Szerintem nem ahhoz kell bátorság, hogy elrejtsük az érzéseinket, hanem ahhoz, hogy megmutassuk. Ha egy férfi könnyezik, abban nincsen semmi szégyellnivaló

– kezdte a győztes.

A szigeteken megtanultam, hogy az ember addig nem is tudja, milyen iszonyatos kitartásra képes, amíg a kényszer nem viszi rá. Büszke vagyok magamra, hogy sikerült a végsőkig játékban maradnom, hiszen nagyon mélyről tértem vissza. Örülök a 20 milliós fődíjnak, de talán az a legkevesebb, amit itt nyertem. Olyan mentális erőt és új szemléletmódot kaptam, amelyből életem végéig táplálkozhatom.

A civilizációtól elzárt másfél hónap alatt sok minden történt a játékosokkal. Most megmutatjuk a túlélőshow 10+1 legemlékezetesebb pillanatát.

Nyitókép: Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik