Szórakozás

Ma este kiderül, ki nyeri a 2017-es Survivort

24.hu
24.hu

2017. 10. 13. 13:04

A második, egyben utolsó elődöntő a szezon legkeményebb csatáját hozta a Survivorben. A végkimerülés határáig küzdöttek a versenyzők, végül Feri diadalmaskodott. Ő állhatott Iliász mellé és mehettek vissza egy utolsó estére a táborba. Másnap reggel egy meglepetés lakoma várta őket. A két férfi a műsor végére mély barátságot kötött egymással, amelynek alapja a kölcsönös tisztelet.

Az alapvetően nagyon különböző nézeteket valló fiúk számára saját bevallásuk szerint is a hatalmas felismerések játéka volt a Survivor. Megható vallomások után végül boldogan búcsúztak a szigettől, és a lángokba borított tábortól, hogy részt vegyenek az utolsó törzsi tanácson.

Fotó: RTL Klub

A két túlélő, ma a volt játékostársak elé járul, hogy ők döntsenek sorsukról. A szavazatok leadása előtt kérdésekkel bombázzák majd a két döntőst. Most alkalmuk lesz minden korábbi sérelmet, problémát rendezni, választ kaphatnak a bennük felmerülő kérdésekre. Ki is használják a lehetőséget, mert bár mindenki egyetért abban, hogy a két legerősebb, a kezdetektől domináns játékos került a fináléba, nem fogják kímélni őket. Kegyetlenül feltépik a régi sebeket is.

A szavazatok leadása után a két játékos még egyszer, utoljára összecsap egymással egy tűzgyújtó párbajon. A győztes 1 plusz szavazatot kap. Végül, ahogy eddig minden törzsi tanács után, Bence felolvassa a cetlikre írt neveket.

Ma este pedig kiderül, hogy ki a sziget legnagyobb harcosa, ki az igazi túlélő. Akiről a társai is úgy gondolják, hogy megérdemli a győzelmet, és aki az életre szóló élmények mellett 20 millió forinttal lesz gazdagabb.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.