Szórakozás

Ekanem Bálint kilövette a fülét: Ettől még nem érzem magam lánynak

A Sztárban sztár hatodik adására készülnek az énekesek. Ekanem Bálint ezúttal Elton Johnt formálja majd meg a színpadon, s a tökélete produkció érdekében azt is vállalta, hogy kilyukasszák a fülét – így hitelesebben tudja majd hozni a fülbevalójáról is jellegzetes világsztárt.

Igyekszem mindent megtenni, hogy tökéletes Elton John lehessen belőlem, ezért vállalkoztam arra, hogy kilőjék a fülemet. Nagyon égett a fülem, amikor átlőtték, de a siker érdekében simán megérte. Az eddigi produkcióknál azt tapasztaltam, hogy a maszk, a smink, a ruha sokat hozzáad az előadáshoz. Annál hitelesebben tudom előadni, minél több részletben ő vagyok. Az lesz a nehéz, hogy olyan sok dolgot Elton nem csinál koncert közben. Ülni fogok a zongoránál, és csak a hangommal tudom meggyőzni a nézőket

– mondta a Borsnak Ekanem, aki nem tartja cikinek, ha egy férfinak fülbevalója van.

Ki tudja, lehet, hogy annyira hozzám nő, hogy még adás után is viselni fogom. Azért nem jelentett túl nagy problémát. Nem sérti a büszkeségem, ettől még nem érzem magam lánynak, és nem félek a fájdalomtól sem. Csak a pókoktól.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik