Szórakozás

Szilveszter gazda apa lett, de csak a DNS-teszt után hitte el

A legutóbb a Farm című reality-ben feltűnő Szilveszter gazda néhány hónapja tudta meg, hogy gyermeke fog születni. Eleinte elzárkózott tőle, majd DNS-tesztet követelt, aminek az eredménye bebizonyította, hogy valóban ő a kisfiú biológiai apja. A nevelésében azonban egyelőre nem vesz részt.

Szilveszter gazda is visszatér a Farmban
Az RTL Klub vadiúj realityjében ismerős arc is feltűnik majd - egy egészen új szerepben.

A hír igaz. Kedden voltunk ügyvédnél az édesanyával együtt. Én akartam így, nem akartam sumákolást. Ott meg is kérdezte tőlem, a kezembe akarom-e venni. Már hogy a fenébe ne akartam volna?! Megfogtam, a gyerek meg bazsalygott rám, mint aki tudja, hogy az apja ringatja. Rögtön közöltem az édesanyával, odaköltözhetnek hozzám, jó körülmények között nőhet fel a kisfiam. De közölte, nem, majd ő megteremt neki mindent. Meglepett. Azt mondta, most egy ideig emésszem a dolgot, aztán eltűzött. Úgyhogy most emésztem a dolgot

– mesélte a Borsnak Szilveszter, aki a terveiről is beszélt.

Ma éjszaka is csak forgolódtam az ágyban, nem hagy nyugodni, hogy hol és miként él most a pici. Én megteremtem a pénzt, az anyja nevelje egyelőre, így helyes. De később szeretnék részt venni ebben. Az apasági teszttel a kezemben a nevemre akarom venni Kornél Áront, neki is Medvegynek kell lennie.

Szilveszter gazda azt is bevallotta a lapnak, hogy nem pont így képzelte el az apságot:

Jobban örültem volna, ha együtt várjuk, ha bent vagyok a szülőszobán, ha együtt hozzuk haza, és itt, nálam cseperedhetne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik