Szórakozás

Survivor: két játékos is kieshet

24.hu
24.hu

2017. 10. 09. 15:32

A Survivor Mandirigma törzsének életében nagyon felgyorsultak az események: egy nappal a Törzsi Tanács után újabb próbatétel várt a törzs négy legjobb játékosára védettségi játék formájában, amit ismét Feri nyert. Nem is volt más választása, mint nyerni, mert a lánc nélkül jó eséllyel neki kellett volna mennie Benedek után. Ebben a játékban Szandi és Klaudia bukását az esztelen bizonyítási vágy okozta: nem csak a küzdelmet veszítették el, de mindketten súlyosan meg is sérültek.

A Mandirigma szigetén ismét feszült a hangulat. Feri a védettség birtokában mindent megtesz, hogy nyomás alatt tartsa a lányokat, és éreztesse velük, hogy veszélyben vannak. Közülük fog valaki hazamenni. Nem titkolt szándéka, bosszút állni Benedekért.

Survivor: rendőrök elől menekült haza Japánból Klaudia
Terápiás céllal jelentkezett az RTL Klub túlélőshow-jába a fiatal szőkeség.

A Holtak szigetén újabb párbaj következik, a tét pedig minden eddiginél nagyobb. A drámai gyorsasággal véget érő párbajban egyszerre két játékos végez az utolsó helyen. A párbaj két nyertese, és a párbaj alól felmentést nyert Iliász dönthet a sorsukról. Mindketten távozzanak, vagy küzdelemben dőljön el, ki maradhat. Vajon adnak még egy esélyt társaiknak, vagy kíméletlen taktikai döntés születik? Vajon végre megértik a játék lényegét, hogy a Holtak szigetén mindenki ellenfél és csak egy játékos térhet vissza a döntőbe?

A Mandirigma szigeten ahogy közeledik az utolsó Törzsi Tanács, elkezdődik az áskálódás. Barbi felnyitja a többiek szemét, elmondja nekik Szandi titkait, miként rejtegeti a jobbnál jobb ételeket előlük. Ám nem sejtik, hogy a lánynál még van egy védettségi amulett…

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.