Szórakozás

Jakupcsek Gabriella szerint sokan csak mutogatják magukat a közösségi oldalakon

Jakupcsek Gabriella 2013-tól egészen 2016-ig vezette a Duna tévén a Ridikült és, bár azóta is kap rendszeresen televíziós felkéréseket, az elmúlt időszakban inkább előadásokat és kommunikációs tréningeket tart országszerte.

Jakupcsek Gabriella sosem fogyókúrázott
Nehéz elhinni, pedig igaz, a műsorvezető messzire elkerüli a fogyókúrákat.

A műsorvezető örül a váltásnak, mivel így az előadások és tréningek mellett több alapítvány munkáját is tudja segíteni, valamint családjára is több ideje jut.

Jól érzem magam, mert több időm van a családomra, és olyan dolgokra, amiket értékesnek tartok. És ez a kulcs szó. A tréningek és a többi munkám során rengeteg értékes emberrel találkozom.

nyilatkozta Jakupcsek, aki azt is hozzátette, hogy televíziós műsorvezetőként rengeteget tapasztalatot szerzett.

A műsorvezető első könyvének megírásakor figyelte meg, hogy az emberek nem mernek beszélni saját életükről, egy szimpla Hogy vagy? is zavarba ejtő tud lenni számukra.

Az lep meg a legjobban, hogy amikor megkérdezek valakit, hogy hogy van, valamiért fél kifejteni. Ha valaki jól van, mondjuk jól él, akkor nem akar beszélni róla, nehogy baja legyen belőle. Ha rosszul, akkor meg azért nem beszél róla bővebben.

Azt azonban még furcsább jelenségnek tartja, hogy sokan mutogatják magukat a közösségi médiában, de arra a kérdésre, hogy ez mitől jó nem tudnak válaszolni, lefagynak. Jakupcsek szerint ezek az emberek szimplán csak jól prezentálják magukat, de a végére mindig kiderül, hogy valamiben hiányt szenvednek.

A műsorvezetőt amúgy hamarosan újra láthatjuk a televízió képernyőjén a Konyhafőnök VIP legújabb évadának egyik versenyzőjeként. 

(Kiemelt kép: MTI/Zih Zsolt )

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik