Szórakozás

Ezért bőgött és kiabált mindenkivel Seherezádé

VV-DJ Seherezádé újabban már fitneszversenyző is. A ValóVilág szőkesége nemrég egy komolyabb versenyen vett részt, ami miatt az elmúlt néhány hónapja csupa lemondással telt.

Seherezádé az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót a negyedik helyezettnek járó oklevéllel. Ez alatt írta le, hogy az utolsó napokban mit hozott ki belőle a jó testért való koplalás.

A legnehezebb az utolsó nap volt. (…) Végigbőgtem, hiszen szülinapom volt, és már nem ihattam, ezáltal enni se nagyon tudtam, szomjas voltam, éhes és még koccintani sem tudtam senkivel, aki felköszöntött… Este volt a vég. Akik akkor hívtak, egy bőgő hisztériát kaptak a telefon végén, aki azt kiabálta sírva eltorzult hangon, hogy “én olyan boldogtalan vagyok… és szomjas”. Szóval bocsánat, akit ezzel terheltem, amúgy nagyon szeretlek titeket

– írta Seherezádé, akinek a párkapcsolata is épphogy túlélte a versenyzést.

A páromnak másfél éves együtt élésünk alatt még nem volt ilyen nehéz dolga velem, mint az utóbbi 3 hétben.. Köszönöm, hogy elviselted a rengeteg amplitúdót a lelki állapotomban, hisztimet, nyavalygást, bőgést, hirtelen vulkáni kitörést, és azt hogy ennek ellenére mindig ott állsz mellettem és ennyire szeretsz!

Nem mondom azt,hogy egyszerű volt a tegnap,hiszen nem volt az..a legnehezebb az utolsó nap volt amit már meséltem ,hogy végigbőgtem,hiszen szülinapom volt és már nem ihattam,ezáltal enni se nagyon tudtam,szomjas voltam éhes és még koccintani sem tudtam senkivel aki felköszöntött..Este volt a vég➡️akik akkor hívtak egy bőgő hisztériát kaptak a telefon végén aki azt kiabálta sírva eltorzult hangon ,hogy “én olyan boldogtalan vagyok …és szomjas”Szóval bocsánat akit ezzel terheltem amúgy nagyon szeretlek titeket és köszönöm ,hogy hívtatok és hogy gondoltatok rám!❤️❤️❤️A másik ami nehéz volt hogy én nagyon óckodtam ettől a bikinis vonulástól,de természetesen ez egy ilyen sport ,az elért eredményeket és izmokat csak falatnyi bikiniben lehet megmutatni..Nehez volt legyőzni a lámpalázat ,hisz már meséltem a my storymban is hogy hiába vagyok 7 éve a médiában még mindig letudok blokkolni ha szerepelni kell..valószínű erre születni kell,hogy ne “remegjek” ennyire be  ️Összeségében szuper volt ,nagyon nagy áldozat,önfegyelem és kitartás ez a sportág,nagyon örülök az arany minősítésnek ,és nem csüggedek a 4. helyezésért ..megyünk előre edzőmmel és folytatjuk ️ #coachberkes#fitbalanceberkesteam #berkesangels #athlete#bikinifitness #bikinimodel#ifbb#competitor #competition #sport#gym#girlwithmuscles #girlwhosquat #girlwholift #body#phisique

Seherezade Vivienne Nay (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 8., 09:03 PDT


(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik