Szórakozás

Verebes István nekiment Havas Henriknek

Havas Henrik és Verebes István évekig egymás mellett ültek a Heti Hetes felvételein, napi szinten beszéltek. Az RTL-es műsor hőskorának ismert alakjai sokáig barátságban voltak, azonban mára teljesen odaveszett az egykori jó viszony. Úgy tűnik, Verebest egyenesen irritálja egykori kollégája.

Nem bírom, nem bírom ezt az erőszakos, mindenkinek a szavába vágó, slampos és magamutogató jelenlétét Havas Henriknek!!! Ez a népnevelés pedagógiai csődje. Havas neveletlensége sztárallűrré emelve virtuális gaztett. És én valamikor becsültem és kedveltem ezt a nagyon rosszul megvénült televíziós garázdát.

– írta a Facebookon Verebes István, aki legutóbb a budapesti albérletpiacra akadt ki hasonlóképpen.

A Blikk megkereste az üggyel kapcsolatban Havas Henriket, akit teljesen hidegen hagyott kortársa interneten közzétett kritikája, annak tartalmát sem olvasta volna magától.

Nem olvasok ilyesmit, a Face­bookot sem követem. Miután szembesítettek ezzel a véleménnyel, így sem érzem azt, hogy különösebben foglalkoznom kellene vele. Korábban jóban voltam Verebessel, de jó ideje megszűnt kettőnk közt a kapcsolat, olyannyira, hogy évek óta nem is állunk szóba egymással

– zárta rövidre a témát Havas.


(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik