Szórakozás
Image: 64885561, Maros Gábor (Budapest, 1947. szeptember 27. – ) színművész, operaénekes, rendező, operatőr. Papir-scan, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Rátalált a szerelem Maros Gáborra

24.hu
24.hu

2017. 10. 04. 08:59

A sok szakmai ku­darc, kirúgások és egy idegösszeomlás után újra boldog Maros Gábor. Az Opera és Operett Színház egykori művészének a napokban volt a 70. születésnapja, amit a sok kellemetlenség és szakítások után szerencsére nem egyedül kellett ünnepelnie.

Nem egyszer voltam padlón éle­tem során. Magam sem hittem akkor, de sikerült kilábalnom belőle. Az első csapás akkor ért, amikor a csúcsok csúcsán Petrovics Emil kipenderített az Operaházból. Azt épp hogy túléltem, idegösszeomlást kaptam. Mély depresszióba estem, naphosszat ültem otthon a fotelben, és meredtem magam elé. Nem csoda, hogy összeomlottam, akkor vált el tőlem a feleségem, Bencze Ilona is. A Sportkórház egyik pszichológusa húzott ki a bajból. Utána jött a másik csapás, amikor négy éve az Újszínházban egy idő után nem kaptam egyetlen szerepet sem. Azóta sem értem, mi történt. Semmilyen magyarázatot nem kaptam rá. Miután nem volt egy fillérem sem, elhagyott a barátnőm is. Akkor kezdtem el árulni a házamat Karácsondon, mert a hatvanezres nyugdíjamból nem tudtam megélni. Már húszmillió forintért is eladtam volna, de nem vették meg, mert nagy a szegénység arrafelé. Ma is abban lakom.

– mondta a Borsnak Maros, akire nemrég rátalált a szerelem.

Egyszer csak jött egy telefon, így ismertem meg Marikát, akivel azóta is együtt vagyunk. Nagyon megtetszett a hangja a telefonban, és találkozót kértem tőle. Azóta is mellettem van, és nagyon boldogok vagyunk.

(Kiemelt kép: Smagpictures.com / Story-Best x)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

EDITORS NOTE: Graphic content / A silicone sex doll is displayed on March 5, 2018 in a room of a "brothel like" establishment in Paris where customers can pay for sexual intercourse with dolls, the first of its kind in France.
Members of the communist and Front de gauche group at Paris' city council called on March 16, the closure of the place run by the Xdolls company. The study of a legal procedure have been presented at Paris city council on March 20. / AFP PHOTO / JOEL SAGET
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.