Szórakozás

Lady Gaga élőben tartott meditációt a Las Vegas-i lövöldözés után

Lady Gaga egyik ismertetőjele mindig is rajongói iránti szeretete volt. A világsztár most a Las Vegas-i lövöldözést követően szerette volna lelkileg támogatni és segíteni közönségét egy, az interneten élőben levezetett meditáció segítségével.

Lady Gaga őszintén mesél betegségéről új dokumentumfilmjében
Intim betekintést enged Lady Gaga életébe a róla készült dokumentumfilm.

A lelkigyakorlatot az Instagramon, élőben tartotta Lady Gaga közel 20 percen keresztül. A meditáció alatt imádkozott is az áldozatokért és családtagjaikért, majd a legvégén elmagyarázta követőinek, hogy egy ilyen gyakorlat hogyan szokott neki segíteni:

Remélem annyira élveztétek amennyire én. Az ilyen csendben eltöltött idő és meditáció segíti a lelkemet, és azt gondolom ez fontos. Azt gondolom, hogy minden nap arra gondolunk, hogy nyugodtabbak és nyugodtabbak vagyunk a világ is egyre csak nyugodtabb lesz, mi csak testek vagyunk akik egymáshoz kapcsolódnak.

Nyugodt vagyok. Ragyogok. Szeretve vagyok. Rendben vagyok.

– üzeni a meditáció előtt feltöltött képével a híresség. A kép alatt leírja, hogy ezek azok a dolgok amiket szeretne rajongóiban megerősíteni a lelkigyakorlat közben.

Az énekesnő egy másik közösségi oldalon a fegyvertartás korlátozását kéri. Úgy gondolja, hogy a rassznak, nemnek és vallásnak nincs köze a terrorizmushoz.

https://twitter.com/ladygaga/status/914871648905453568

Nem ő az egyetlen híresség aki a fegyverviselés szabályozását kéri az Amerikai Egyesült Államokban. Ariana Grande szintén Twitteren tett közzé a bejegyzést ami a  szeretet, a béke és az egyenlőség mellett a fegyvertartás korlátozását kéri.

(Kiemelt kép: Netflix)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik