Szórakozás

Singh Viki horrarral harcolt a lámpaláz ellen

Singh Viki még 2003-ban tűnt fel a Megasztár színpadán, majd 2014-ben a TV2 másik tehetségkutatójában a Rising Starban a döntősök közé került, ahol az előkelő 5. helyezést sikerült végül megszereznie.

Singh Viki: Apám nem bolond, sejti, hogy már nem vagyok szűz
Az énekesnő a Nemzet Szépe versenyen mesélt szigorú neveltetéséről.

Az énekes jelenleg a Sztárban Sztár egyik versenyzője. Az adások előtt rendszeresen pánikrohamhoz hasonló tüneteket észlelt magán, amelyek legnagyobb félelmének voltak köszönhetőek: attól tartott, hogy egy hang sem jön ki a torkán.

Az adás előtt tíz perc­cel már kezdett erősebben verni a szívem. Olyan érzésem volt, hogy attól féltem, nem jön ki hang a torkomon, ha a színpadon meg kell szólalni.

– mesélte el Bornak adott interjújában, majd hozzátette, hogy az állapot annyira tarthatatlan lett, hogy muszáj volt valamilyen megoldást találnia rá:

Azt mondtam magamnak, ez így nem mehet tovább! Azért vagyok itt, hogy jól érezzem magam, szórakoztassam a közönséget, az pedig nem lehet, hogy ilyen kellemetlen „tünetekkel” éljem meg a helyzetet, amire annyit vártam.

Az énekesnő azt vette észre magán, hogy teste hasonló tüneteteket produkál amikor pszicho-thrillert, vagy horrorfilmet néz, így a megoldás végül ez lett számára:

Úgy döntöttem, összekötöm a kellemeset a hasznossal, ez lesz a terápia. Egyre több ilyen filmet kezdtem nézni, és idővel egyre gyengébben és kevesebbszer jött rám a szívverés a moziban, aztán a fellépés előtt is nyugodtabb tudtam maradni.

– mesélte az interjú végén Singh Viki.

Úgy néz ki, hogy a módszer bevált az énekesnő számára, hiszen tünetei enyhültek. A harmadik adásra már annyira felszabadultan tudta elénekelni Emilio dalát, hogy még maga Emilio is elérzékenyült a nézőtéren.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik