Szórakozás

Bódi Margóék még most sem unják egymást Gusztival

Bódi Margó és férje Bódi Guszti a tradicionális cigány zene egyik jeles képviselői hazánkban. Kapcsolatuk még tizenéves korukban kezdődött, amikor Guszti megszöktette, majd elvette feleségül Margót. Szerelmük több, mint negyven éve töretlen. 

Pár éve mindketten infarktust kaptak, de a tempóból azóta sem vettek vissza. Rengeteget jártak koncertezni egész nyáron. Margó szerint ezzel semmi gond, hiszen mindketten tökéletesen rendben vannak.

Amikor 2000-ben ismertek lettünk, még a csavargyárban dolgoztunk. Fellépésekre járni fárasztó, de közel sem a csavargyár. Imádjuk, ez az életünk. Addig jó, amíg tudjuk csinálni.

– nyilatkozta a Borsnak adott interjújában az énekesnő.

Életük az elmúlt fél évben viszonylag más volt, mint az előző két évtizedben. Huszonkét éve vásárolt házukat felújították, így munkálatok ideje alatt a házaspár egy albérletben élt, a munkából azonban ők is kivették a saját részüket. Guszti a munkálatok ellenőrzése mellett többször beállt a munkásoknak segíteni, ilyenkor téglát hordott, vagy sittet pakolt.

Nálunk a kétkezi munka egyáltalán nem probléma, mindig is dolgoztunk, nekünk ez nem kellemetlen, akkor sem, ha a szomszédok azt látják, hogy Guszti pakolja a téglát vagy a sittet.

Kapcsolatuk amúgy több, mint negyven éve töretlen. Képesek még a mai nap is órákat végig beszélgetni, még egyik koncert helyszínről átérnek a másikra, ami akár 450 kilométer is lehet.

A nap huszonnégy órájában együtt vagyunk, de nem unjuk egymást Gusztival. Csodálkozom, hogy sok házaspár, aki külön dolgozik, és nyolc-tíz órát nem látja egymást, össze tud veszni.

– mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy bár nagyon szeret főzni, sőt főzőműsora is volt, de hétvégente a koncertek miatt menye főz a családra.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik