Szórakozás

Balázs Andrea őszintén mesélt családját ért tragédiáról

Kasszás Erzsiként lett országosan ismert Balázs Andrea, aki Joshi Bharat vendége volt a FEM3 Caféban. A színésznő őszintén mesélt életéről, a családját ért tragédiákról és párkapcsolatáról. 

Az elmúlt pár évben több, számára fontos személyt is elveszített. Az egyik nem más volt, mint Bajor Imre akivel nagyon jó baráti kapcsolatot ápolt és akinek a humora minden nap hiányzik a színésznő számára. A másik pedig édesanyja, akit három évvel ezelőtt veszített el. Mindkét személynek puszit dob akárhányszor csak színpadra lép, legyen az előadás, vagy próba. Úgy érzi, hogy ezen keresztül tudja tartani mindkét szerettével a kapcsolatot.

Sajnos, a színésznő életében nem édesanyja volt az első közeli hozzátartozó akit elveszített. Nővére hét éves volt, amikor házuk előtt egy sofőr elgázolta. Balázs Andrea ekkor négy éves volt. A tragédiát követően nagyon szilárd kapcsolat alakult ki közte és édesapja között, akire példaképként tekint.

Az én családomban történt egy nagy tragédia, hogy a tesóm meghalt és az én apukám úgy tartotta össze ezt a családot utána, hogy abszolút példaképemmé vált.

– mesélte a színésznő.

Balázs Andrea és párja 2002-ben, egy házibuli alatt ismerkedtek meg, ahova a színésznőt gyakorlatilag hangulatfelelősnek hívták el és ahol végül párja bírta maradásra őt.  Kapcsolatuk azóta csak egyszer szakadt meg, a hetedik év környékén amikor egy rövidebb időre szétköltöztek, azóta viszont szerelmük töretlen.

(Kiemelt kép: FEM3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik