Szórakozás
(FILES) This file photo taken on February 10, 2012 shows Playboy's Hugh Hefner (C) and his dates posing on arrival for the 2012 MusiCares Person of the Year Tribute honouring Paul McCartney as Person of the Year in Los Angeles, California. 
Playboy founder Hugh Hefner has died at age 91, the magazine reported on Wednesday, September 27, 2027.  / AFP PHOTO / Frederic J. BROWN

Furán emlékeznek meg az emberek a halott Hugh Hefnerről

Balogh Zsolt
Balogh Zsolt

újságíró. 2017. 09. 28. 09:52

Szeptember 27-én, 91 éves korában meghalt az amerikai sajtómágnás, a Playboy alapítója Hugh Hefner. Vállalata, a Playboy Enterprises közleményében tudatta, hogy a szexuális forradalom egyik legnagyobb képviselője szerettei körében, otthonában, a fényűző partikról elhíresült Playboy-villában hunyt el. 

Hálálhírének bejelentése óta alig telt el pár óra, az internet mégis gyászba borult. A Twitteren számtalan bejegyzés olvasható a Playboy atyjának halálával kapcsolatban. A legtöbb posztnak van egy közös pontja: mind köszönik Hefnernek az újságban olvasható remek… cikkeket.

Nyugodj békénben Hef. Mindig a cikkek miatt olvastam.

Apám csak most mondta, hogy Hugh Hefner úgy halt meg, hogy azt csinálta amit ő és apám a legjobban szerettek csinálni: cikkeket olvasva a Playboyból.

Azt hittem Hugh Hefner soha nem hal meg. A Playboy nem csak gyönyörű nőket vonultatott fel, hanem tényleg a legjobb cikkeket is. #nyugodjbékébenHef

Tényleg a cikkei miatt szerettem. #NyugodjbékébenHughHefner

Hugh Hefner egy forradalmár, egy rendíthetetlen erő… Nyugodj békében. Kösz az anyagot. Élveztem a cikkeket.

(Kiemelt kép: Europress / AFP / Frederic J. Brown)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Miért tartja magát hunnak a magyar?

Kommentek

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.