Szórakozás

A Modern család kölykei akkor és most

Szeptember végén indul a Modern család kilencedik, egyben utolsó előtti évada, vagyis már közel tíz éve nézhetjük, ahogy a sorozat gyerekszereplői előttünk nőnek fel. A nemrég megrendezett Emmy-gálán meg is mutatták magukat, így most mindenki rácsodálkozhat, mennyit változtak a kölykök első szereplésükhöz képest.

Sarah Hyland / Haley Dunphy

Fotó: Mark Von Holden/WireImage (bal) Gregg DeGuire/Getty Images (jobb)

A sorozat legidősebb nővérét alakító Sarah Hyland már bőven jónő kategóriába tartozik, hisz már rég nem tinilány, mivel idén lesz 27 éves. A sorozat meghozta neki a sikert, hírnévben mindenképpen, mert bár karrierje is beindult, de leginkább csak sorozatokban, vagy tévéfilmekben kapott szerepeket.

Ariel Winter / Alex Dunphy

Fotó: Michael Buckner/Getty Images for VH1 (bal), Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic (jobb)

A legtöbbet Ariel Winter változott. Mármint sorozatbeli énjéhez képest mindenképpen, ugyanis Alex Dunphy-ként egy okoska, jótanuló és szolid külsejű kislányt alakít, ám Ariel Winter a való életben inkább néz ki egy elrontott Kylie Jenner-utánzatnak. Nehéz kiemelni az elmúlt időszakból a legdurvább szettjét, de ha így érzi jól magát az egyébként még csak 19 éves színésznő, akkot hát öltözzön így.

Ariel Winter lassan pucéran jár premierezni
Egyre keményebb szerkókban jelenik meg a Modern család fiatal sztárja, Ariel Winter. A színésznő Instagramon is rendesen ellátja rázós fotókkal

Nolan Gould / Luke Dunphy

Fotó: Jason Merritt/Getty Images (bal), Steve Granitz/WireImage (jobb)

Nolan Gould is nagyot nőtt, ami nem csoda, mert tízévesen kezdte a sorozatot, most pedig már 18 éves felnőtt. Ő is kapott pár szerepet a Modern family indulása óta, de a nagyobb filmek egyelőre elkerülték.

Aubrey Anderson-Emmons / Lily Tucker-Pritchett

Fotó: Michael Kovac/WireImage (bal), Rebecca Sapp/Getty Images for Backstage Creations (jobb)

A sorozat szerint örökbefogadott kislány is nagyot nőtt az elmúlt években. Más szerepeket egyelőre nem kapott.

Rico Rodriguez / Manny Delgado

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images (bal), Steve Granitz/WireImage (jobb)

És persze megnőtt a sorozat Manny-je is, aki a film MILF-jét alakító Sofía Vergara fiát játssza. Egyébként ha nem is látszódik rajta, idén múlt 19 éves.

Jeremy Maguire / Joe Pritchett

Fotó: Barry King/Getty Images (bal), Amanda Edwards/WireImage (jobb)

Azon kívül, hogy hatalmas cukiság, nehéz bármit is írni Jeremy Maguire-ról. Főként mert másban nem is nagyon játszott eddig a kissrác.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik