Szórakozás

Jane Fonda miatt zárják le Párizs leghíresebb sugárútját

 Az Avenue des Champs-Élysées-t a francia főváros és egyben Európa egyik leghíresebb sugárútjaként tartják számon. Az 1910 méter hosszú, és 70 méter széles út a Concorde tértől egészen a Diadalívig halad. Ha valaki odalátogatna október elején, legyen figyelmes, ugyanis nem andaloghat majd kedvére.

Párizs leghíresebb utcáját október elsején zárják le, mivel itt rendezik meg először a L’Oreal saját, “Le Défilé L’Oréal Paris” nevet viselő showját. A divatbemutatón több mint 70 kreáció látható majd, amit a L’Oreal egyik vezetője, Val Garland és csapata állított össze. Az eseménnyel kapcsolatban a márka elnöke, Emmanuel Angeloglou a következőket nyilatkozta:

Párizs leghíresebb utcájára vinni és megtartani ezt a showt még inkább megnyitja a világot a divat és az szépség felé. A Le Défilé L’Oréal Paris igazán nyitott mindenre és büszkék vagyunk a résztvevő modellekre, a szóvivőkre akik mind a világ különböző pontjairól érkeztek, különböző háttérrel, azért hogy a szépséget képviseljék mindenki számára.

Az eseményen olyan hírességek vesznek részt, mint például Doutzen Kroes holland modell, Maria Burges angolai modell, vagy az Oscar-díjas színésznő Jane Fonda. A 79 esztendős Fonda fiatalabb korában rendszeresen modellkedett, így ez az esemény nem lesz számára újdonság.

Kiemelt kép: Getty Images/Gregg DeGuire

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik