Szórakozás

Cooky üzent az őt és párját kritizáló nézőknek

Mint ahogy már korábban mi is beszámoltunk róla, Cooky és 27 évvel fiatalabb párja, a táncművészként dolgozó Debóra első közös gyermeküket várják. A pár a FEM3 Café műsorában beszélgetett kapcsolatukról és a gyermekáldás izgalmairól Czippán Anettal és Berki Krisztiánnal.

Az interjúból kiderül, hogy Debóra terhessége tervezett volt, viszont a terhességről a rádiós hamarabb szerzett tudomást, mivel ő nézte meg a terhességi tesztet.

Annyira aranyos volt, hogy akkor bement csinált tesztet és akkor kijött és nem nézte meg a tesztet, hanem nekem adta, hogy akkor “Itt van a teszted.” És azt tudtam, hogy két percet kell várni és a húszadik másodperc után arra jöttem, hogy 2 csík és akkor néztem Debórára, hogy “Figyi már Debi ha két csík van, az azt jelenti, hogy  terhes vagy?” És akkor Debi mondja, hogy igen-igen. “Hát akkor gratulálok, terhes vagy kedvesem.”.

A párt amúgy sokan támadják a korkülönbség miatt ami köztük van, a rádiós viszont úgy érzi, hogy ezek a támadások jogtalanok, mivel az embereknek azt kellene inkább meglátniuk, hogy mennyire boldogok egymással.

Ez nem egy tíz éves lány aki itt ül mellettem azért és bocsánat kérek, hogy az édesanyám nem szól bele az életembe, hogy mi a jó, vagy mi a rossz nekem egy idegen ember ne szóljon… ne szóljon.

– mondta Cooky, majd hozzátette:

Én nem szólok senkinek, semmit akkor hagyjanak minket békén. Amíg boldogok vagyunk és most jön egy baba és… aki most tényleg egy rosszindulatút kívánna nekünk, bocsánat hogy ezt mondom, de akkor… lenézem.

Cooky az interjúban azt is kifejti, hogy munkájával kapcsolatos negatív kritikát elfogafadja, de magánélete tabu, amihez senkinek semmi köze.

A rádiós amúgy szeretné majd a lehető legtöbb időt gyermekével tölteni és jó apa lenni, amire készül is mióta megtudta, hogy édesapa lesz.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik