Szórakozás

Korda György: Nincs még egy olyan előadó mint én

Habár az elmúlt évben már lemaradt a Sziget fellépőinek listájáról Korda György és Balázs Klári, a páros még mindig töretlen népszerűségnek örvend. Rengeteg helyre hívják őket, ami az utóbbi évtizedekben mit sem változott. A táncdalénekes éppen ezért páratlan karriert tudhat maga mögött, amit jövőre meg is ünnepel, hiszen 60 éve van már a pályán.

Korda Györgynek hatalmas csalódás volt Vajna Tímea, pozitívan
Igaz, jól kiszúrt az énekessel a forgatáson Andy Vajna felesége.

Más is énekel ennyi ideje, de én folyamatosan pályán vagyok, és nem úgy, hogy tízévenként tartok egy búcsúkoncertet, hanem minden hétvégén, de a hétköznapokon is fellépek. Ez azért páratlan, mert ilyen előadó, mint én, aki folyamatosan a véráramban benne van napi szinten, olyan nincs

– mondta a Borsnak Korda, aki bevallotta, hogy voltak mélypontok, de mindig kimentette valami a hanyatlásból.

Elkezdtem tanulni énekelni. Következtek a táncdalfesztiválok, amik megalapozták az arcomat, a dalaimat. Majd jöttek a slágerek, amik óriási népszerűséget hoztak. Aztán amikor 20–25 év után ez kezdett volna kicsit hanyatlani, akkor betoppant az életembe Klárika, akivel új karrierbe kezdtem, mint Korda György és Balázs Klári. Tízévnyi óriási magaslat után ez is kezdett volna lefelé indulni, amikor jött a póker. Utána a Magyar vándorban az alakításom, majd a Nacsa paródia. Ezek mind meghatározó pontjai voltak a pályámnak.

Fotó: RTL Klub/StoryExtra

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik