Szórakozás

Szőke Zoltánt kaszkadőr helyettesítette a Barátok Köztben

A RTL napi sorozatának rosszfiúja, Berényi Miklós már megint életveszélyes helyzetbe került. A pénteki részben unokaöccse, Bandika akart bosszút állni rajta apja halála miatt, ezért lelökte egy tetőről. Persze nem ez az első alkalom, hogy Szőke Zoltán karakterének élete egy hajszálon múlik. Az elmúlt 19 évben többször is előfordult.

Bejelentették, hogy mikor tér vissza Rékasi Károly
A színészt két évig kellett hiányolniuk a Barátok közt nézőinek.

Az első ilyen alkalom az volt, amikor Miklóst a jeges tóba lökték, és a jégtáblák alá szorult. Nem kerülte el a baj, az évek során meglőtték, meg akarták fojtani, lezuhant a tetőről, egy felrobbantott épület romjai alá szorult, most pedig Bandi vett rajta revansot András halála miatt

– mesélte a Blikknek a színész, aki azt is elárulta, hogy a legveszélyesebb helyzetben kaszkadőr helyettesítette.

Az akciójelenetek felvételekor mindig ügyelünk a biztonságra, ha szükséges, akkor használunk védőeszközöket, védőruhákat. Amikor Bandi lelökte Mikit, kaszkadőr lógott a „mélység” felett, én pedig egy emelvényen álltam, nem voltam veszélyben, míg a karakteremről ugyanezt most nem lehet elmondani. Ha túléli a zuhanást, kérdés, hogy milyen sérülései vannak, és miként alakul majd a kapcsolata Bandival.

Fotó: Facebook

Nyitókép: Facebook/Barátok Közt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik