Szórakozás

Ryan Phillippe a vádak szerint bántalmazhatta exét

Reese Witherspoon exférjét, a szintén színész Ryan Phillippe-et exbarátnője, Elsie Hewitt erőszakkal vádolja. A rendőrségi jelentések szerint a 21 éves modell először július közepén kért távolságtartási végzést a 43 éves színész ellen, egy nagyobb, július 4-én történt veszekedés után, ami után kórházban is kezelték mellkasi fájdalmak és zúzódások miatt. A nő sérüléseiről fotók is készültek, ezeken látszódik a lábán egy nagyobb karcolás, karján pedig egy véraláfutás.

A benyújtott papírok alapján az Us Weekly azt írja, Hewitt állítása szerint Phillippe megragadta a felső karjánál fogva, de olyan durván, hogy órákkal később ott már véraláfutások keletkeztek, majd fogta, és lelökte a lépcsőn. A nő a rendőröknek azt mondta, a színész ezután még többször durván megragadta, a földre lökte, és ott megrúgta. Hewitt arról is beszámolt, hogy Phillippe rendszeresen használt különböző legális és illegális drogokat, mint például kokaint, ecstasy-t, gombát és szteroidokat. A nő állítása szerint a verekedéssé fajult vita után még kereste is Phillippe-et, mert attól félt, hogy ő is okozhatott neki sérüléseket, aztán meg inkább fogta magát, és beperelte a színészt egymillió dollárra.

https://www.instagram.com/p/BVSMhVJltrz/

Hewitt, bizonyításképp, hogy nem a pénzre utazik, ügyvédjén keresztül üzent, hogy az egymillió dollárt (ez úgy 258 millió forintot jelent) természetesen jótékony célokra ajánlaná fel, már amennyiben a bíróság igazat ad neki. Hasonlóan tett egyébként korábban Amber Heard is, miután erőszakkal vádolta exférjét, Johnny Deppet, akivel később tárgyaláson kívül sikerült megegyezniük.

Johnny Depp menedzsmentje tudhatott arról, hogy bántalmazta volt feleségét
Amber Heard először fizikai erőszakkal vádolta Deppet, aztán visszavont mindent, és kapott 7 millió dollárt.

Eközben egy a színészhez közeli forrás a Us Weekly-nek mindezekkel szemben azt mondta, Hewitt azután, hogy Phillippe szakított vele, hívatlanul állított be a színész Los Angeles-i házába, ahonnan nem volt hajlandó elmenni, sérüléseit pedig saját maga okozta, miután elesett. Pár nappal ezelőtt pedig végre Ryan Phillippe is közleményt adott ki sajtósán keresztül:

Elszomorító és undorító az a hazugágáradat, ami körülöttem folyik. Mindvégig együttműködtem a hatóságokkal, amíg az állított üggyel kapcsolatban folytak az eljárások. Mivel olyan családban nőttem fel, ahol a feminizmus és a nők jogai mindig is előtérben voltak, rosszul vagyok attól, hogy a nevem jelenleg olyan cikkekben szerepel, ahol a családon belüli erőszak bármilyen formában is megjelenik. Közel 25 éve vagyok közszereplő, ezalatt az idő alatt pedig rengeteg hamis pletykát írtak meg rólam. Ez egy olyan dolog, amit az ember elfogad, ha olyan szakmát választ mint én. De ez az eset most más. Az erőszak és a családon belüli erőszak egy igazán borzalmas dolog, ami miatt rengeteg nő szenved világszerte, és nem szabadna azt bosszúra, vagy pénzszerzésre felhasználni. Az engem vádoló minden állítása hamis. Ez nem én vagyok.

Hogy Ryan Phillippe és Elsie Hewitt mégis mennyi ideig voltak együtt, az egyelőre nem derült ki, de azt biztos, hogy látták őket együtt a Coachellán, illetve májusban együtt ebédelni. Komoly kapcsolat azonban nem lehetett, mert más közös és nyilvános megjelenésük nem volt. A színész előtte a huszonéves Paulina Slagterrel járt, akit el is jegyzett, de közel öt év után, 2016 végén szakítottak. A leginkább a Kegyetlen játékok c. filmből ismert Phillippe korábban Reese Witherspoon férje volt, akivel két közös gyerekük született, a most 18 éves Ava és a 13 éves Deacon.

Címlapfotó: Desiree Navarro/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik