Szórakozás

Amit mindig is meg akart kérdezni Kylie Jenner terhességével kapcsolatban

Hiszen meg akart. A fél sajtó szombatját felforgatta a hír, hogy a legkisebbik Kardashian, Kylie Jenner gyereket vár. A TMZ szerint már azt is tudják a legközelebbi hozzátartozók és barátok, hogy Jennernek és a rapper Travis Scottnak kislánya születik. Nem vártak túl sokat a családalapítással, Jenner 20 éves, Travis Scott pedig 25, és április óta vannak együtt. De jöjjenek inkább a kérdések, amit mindenképpen fel szeretett volna tenni a Jenner-terhesség kapcsán, csak éppen nem mert.

Kylie Jenner terhes
Kim Kardashian féltestvére magyar idő szerint péntek este árulta el, babát vár.

Ki az a Kylie Jenner?

Jenner a legfiatalabbik Kardashian. Illetve a Kardashian családhoz tartozik, de nem Rob Kardashian az apja. A 20 éves celeb Kris Jenner és Caitlyn Jenner, született Bruce Jenner gyereke. A Kardashianoknál pedig mindig hír az ilyesmi, már 10 éve, hogy elindították a valóságshow-jukat, úgyhogy arról híresek, hogy híresek.

Kylie Jenner lehet, hogy a legfiatalabb a testvérek közül, de ez nem jelenti azt, hogy ne vette volna fel hamar a fonalat. Kozmetikai cégével 2017-ben 386 millió dolláros bevételre számít (~100 milliárd forint). Tavaly pedig összesen 41 millió dollárt (~10,6 milliárd forint) keresett.

Elvileg itt látnunk kéne egy pocakot.

Obsessed with my @fashionnova dress 💎 Get it at FashionNova.com ✨ #ad @fashionnova

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Sep 19, 2017 at 9:10am PDT

Ki az a Travis Scott?

Egy texasi születésű rapper, eredeti neve Jacques Webster Jr. A karrierje szépen ível felfelé, a hip hop megkerülhetetlen alakja, aki headliner volt az idei Coachella fesztiválon is. Nagyjából innen, azaz áprilistól datálható a Jennerrel való kapcsolatának kezdete is. De nem most találkozott először a Kardashianokkal, Kim Kardashian férjével, Kanye Westtel évek óta dolgoznak együtt.

Neki és Jennernek is ez lesz az első gyereke, de még egyikük sem erősítette meg a híreket. Jobb híján a rajongók találgatnak, és Travis Scott egyik korábbi tweetjéről spekulálnak. Júniusban azt írta, hogy

ez élete legboldogabb napja. 

Most azt lehet találgatni, hogy talán ekkor tudhatta meg a rapper, hogy apa lesz.

Hogy jön ide Tyga?

Meg fog lepődni, de ő is egy rapper. A Kardashianok a statisztika szerint rapperekkel és kosarasokkal szeretnek járni. Jenner majdnem 3 év után szakított Tygával, akinek egyébként Jenner bátyjának exétől, Blac Chynától már van egy gyereke.

Tyga és Jenner kapcsolatának elején folyton azt találgatták, hogy mikor jöttek össze, Jenner kiskorú volt-e, amikor megismerkedtek. Kylie Jenner egyébként arra hivatkozott, mikor szakítottak, hogy nem szeretné, ha úgy gondolna később Tygára, mint aki elvette a fiatalságát.

Ennél is érdekesebb, hogy egy törölt Snapchat szerint Tyga azt állítja, hogy ő az apa. Lesz itt még dráma.

Fotó: Craig Barritt / Getty Images

Mikor születik a gyerek?

Nem tudjuk, de állítólag Kylie Jenner már a negyedik hónapban van.

Mikor tudunk meg még többet?

A Kardashianok Instagram-szokásaiból ítélve hamarosan minden részletről értesülhetünk.

(Borítókép: Ari Perilstein / Getty Images)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik