Szórakozás

Végre elhagyhatja a tolókocsit a színpadon a Sztárban sztár versenyzője

Berkes Olivér szereplése már a Sztárban sztár elindulása előtt veszélybe került. Az énekesnek ugyanis elszakadtak a bokaszalagjai, amit nem kímélt, így fekvőgipszet kapott.

Annyira akartam már ebben a műsorban szerepelni, hogy nem akartam kockáztatni a részvételt. Amikor elkezdtünk próbálni, nem panaszkodtam, hogy fáj, jól megterheltem, és csúnyán begyulladt a bokám. Elkerülhetetlen lett a gipsz, hogy tehermentesítsék

– mondta a Blikknek az énekes.

Détár Enikő: Ez egy nyilvános nem, igenis ez egy kudarc
A színésznő nem élte meg túl jól, hogy elsőként kellett távoznia a Sztárban sztárból.

Mindezek következtében Berkes kerekesszékben gurult a színpadra az első két adásban, ami nem tett jót a produkciójának, tekintve, hogy az akkor megformált előadóknak mozogniuk és táncolniuk kellett volna. Mostanra javult a helyzet: az énekes járógipszet kapott, ráadásul Pápai Jocit kell majd alakítania, így az sem probléma, ha nem tud még szaladgálni.

Igaz, ez még csak egy járógipsz, de legalább végre nem kell valakinek tolnia a színpadon. Az orvos azt mondta, szépen javul a lábam, egy-két héten belül lekerülhet ez is róla, bár utána valószínűleg me­revítőt kell hordanom egy i­deig, hiszen a három bokaszalagból kettő elszakadt.


Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik