Szórakozás

Táborrombolással fenyegették a Survivort

A Survivor törzsi tanácsán jól látszott, hogy két táborra szakadt a Mandirigma. Azokra, akik szerint az erőseknek kell nyerniük az RTL Klub túlélőshowját, és azokra, akik tudják, hogy a játék nem pusztán a fizikai erőről szól, hanem szociális játék. Végül az utóbbiak győzedelmeskedtek, taktikájuk célravezető volt és a szavazás végén a magát erősnek tartó Gergőnek kellett távoznia. A két tábor közötti kiszámíthatatlan küzdelem folytatódik, Feri erőre és elnyomásra építő stratégiája azonban összeomlott.

Az exkommandós a törzsi tanács és Gergő kiesése után elveszíti a fejét, dühét a törzsre zúdítja, a taktikázókat vérszívónak, gyávának titulálja. Azzal fenyegeti a többieket, hogy lerombolja az egész tábort.

Klaudia és Benedek Feri pártján áll, míg Iliasz Szandival és Adrival alkot szövetséget. Zoli és Barbi stratégiát vált, ezt a két tábort hangolja egymás ellen.

A Holtak szigetének törzsfőnöki tisztségét Nóri nyerte el a játékon. Ezután érkezik meg a lányok új lakótársa, Gergő! Anita nem hisz a szemének, csókokkal köszöntötte szerelmét, akit teljesen váratlanul ér, hogy Anita még játékban van.

A Mandirigma első zsákmányszerzésére készülődik. A játék megnyeréséhez tökéletesen kell ismerni a sziget többi lakóját. A győztes egy olyan kinccsel gazdagodik majd, amit meg is oszthat egy másik lakóval. Hogy ki lesz az, aki a legjobban átlátja a saját, és a többiek szerepét a törzsben, és hazaviszi a nyereményt? Ma este ezt is megtudhatjuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik